Elgsafari i Finnskogen - Finnskogen Adventures

Elgsafari i Finnskogen

Elgen trives godt i Finnskogen så her finnes det mange av dem! Bli med oss på elgsafari og se skogens konge på nært hold. 

På en elgsafari drar vi inn i elgens naturlige leveområde, og du får mulighet til å lære mer om disse flotte dyrene og deres omgivelser. Elgen lever for det meste alene eller i små flokker. Ofte består den lille flokken av elgkua og årets og fjorårets avkom. På tur gjennom elgens habitat er det også stor sannsynlighet for at du får se andre dyr, som rådyr, rev og storfugl.

Vi vet hvor elgen trives best og på disse stedene kan vi – hvis vi er heldig – observere disse majestetiske dyrene på trygg avstand.

  • Start dagen med et besøk på Norsk Skogmuseum, billetter er inkludert
  • Tilbring kvelden ute i vakre Finnskogen
  • Lær å spore elg
  • Vi møtes utenfor Norsk Skogmuseum før turen går dypt inn i Finnskogen. Vi vandrer en times tid før vi fyrer opp bålet. Der tilbereder vi et lite måltid som vi spiser mens vi nyter flammene fra bålet, før vi setter oss i bilene igjen og kjører vi en rundtur for å se etter elgen.

Turen tar ca 4 timer. Det kan maks være 6 deltakere pr tur.
Husk at med ville dyr kan man ikke garantere suksess, men vi vil gjøre vårt beste for at du skal få en trivelig stund i skogen.

Rull til toppen

Ta kontakt og vi tar kontakt for din drømmeferie