Elgsafari i Finnskogen - Finnskogen Adventures

Elgsafari i Finnskogen

Plutselig står elgen der i furuskogen; storslått, elegant og majestetisk, med en farge som gjør at den er godt kamuflert i krattskogen og blant de ranke furuene. Dere sitter varmt og komfortabelt i en bil/buss og kan nyte synet av naturen uten å tenke på vær og føreforhold.
Elgsafari i Finnskogen

På våren og utover høsten kan du være heldig å se oksen med sitt flotte gevir. Norges største landpattedyr kan bli opptil 800 kg og 2.2 m i mankehøyde. Ofte ser vi elgen enkeltvis eller i små familiegrupper, de er ikke flokkdyr. Elgen lever hele året i barskogbeltet der den beiter og gnager på trær og kvister. 

På vår elgsafari reiser vi ut i elgens leveområde og på vegen speider vi etter elg. Ofte ser vi også storfugl, rev og harer som deler sitt leveområde med elgen. Vår guide vil også fortelle gode historier og vise ulike tegn på at elgen er i området . Midt i safarien tar vi en pause, tenner et bål og serverer et lett måltid basert på lokale råvarer. 

Gjør deg klar for en uforglemmelig elgsafari med oss! 

For større grupper eller aktiviteter på  andre dager, ta kontakt.

Se også disse aktivitene

No results found.

Om Norsk Skogmuseum

På Skogmuseet får du et skikkelig dypdykk i skogen og museets tematikk. Eller du fristes til å bli kjent på Prestøya midt i Glomma med tømmerfløting og barnas egen fiskedam.  Hos oss gjør vi deg nysgjerrig og opplyst om skog, vann og dyra over og under vann. Utstillingene «TRÅKK» i mangfoldig natur og «Tid for Skog» gjør deg entusiastisk. «Det fantastiske treet» er både fascinerende og lærerikt for store og små. Spennende er det også å bli kjent med alle fiskeartene i ferskvanns «Akvariet». «Ulvetider» engasjerer og skaper spenning før eller etter turen på Finnskogen.

Overnatte kan du gjøre på museumsområdet. Prestøya med sine friluftssamlinger av gamle skogshusvære og koier, innbyr til enkel og koselig innkvartering sommer som vinter. Å bo i tretopptelt gir utvilsomt et kikk for store og små.

Finnskogen Adventures

Finnskogen Adventures ønsker å vise for alle hvor flott det er å være ute! Alle våre aktiviteter er ute i naturen – primært i Finnskogene eller i umiddelbar nærhet.

Abonner på nyhetsbrev

© Alle rettigheter. Finnskogen Adventures

Send forespørsel

Innhold

Camp Kynna

Fremdeles spørsmål? Ta kontakt.

Camp Kynna er et samarbeidsprosjekt mellom Finnskogen Adventures og Opplev Kynna. Under Camp Kynna får du oppleve Finnskogen og Kynnavassdraget på nært hold.

Oppmøte på Kynnbrua, Våler kommune, lørdag 26. september kl 12.00.

  • Padling i 2 etapper fra Kynnbrua til Kynndammen
  • Overnatting i svevetelt ved tilrettelagt leirplass
  • Alle måltider inkludert
  • Transport av mennesker og utstyr fra Kynndammen tilbake til Kynnbrua hvor bilene er parker

Pris: kun 750,- kr pr. pers

Opplev villmarkseventyret

Påmelding Camp Kynna

26-27. september 2020

Kun 750 kr pr. pers.
Begrenset antall plasser.

Påmeldingsfrist: 12. september 2020

Betaling med faktura. Faktura må være betalt før ankomst.

Ta kontakt og vi tar kontakt for din drømmeferie