Gruppeturer og firmaarrangement | Finnskogen Adventures

Gruppeturer og firmaarrangement

Finnskogen ligger midt i smørøyet: 2 timers kjøretur fra Oslo, 1 1/2 time fra Gardermoen. I Finnskogen kan du og dine kolleger oppleve spennende aktiviteter i naturen.

Finnskogen: hvor din neste firmatur finner sted

Finnskogen, fra Trysil i nord til Morokulien i sør. Et eldorado for deg som ønsker teambuilding og firmaevents i villmarken. Aktiviteter, overnatting, matservering og underholdning skreddersys til ditt ønske. Overnatting i telt, koie eller en staselig herregård? Lokalmat fra skogen? Historier rundt leirbål med smaksprøver fra det lokale bryggeriet? Teambuildingsaktiviteter. Friluftsaktivteter som padling, sykling eller elgsafari? Hva med et kurs i bålmat? Fange din egen mat i Finnskogens mange sjøer og elver?

Mulighetene er mange. Ta kontakt.

Send oss gjerne en

I Finnskogen finner du alt du ønsker deg:

Teltovernatting, overnatting i en gammel tømmerkoie eller i en myk seng på Gravberget gård. Valget er ditt.

Man skal spise godt på tur, og få ting gjør en å sulten som frisk luft og naturopplevelser. På våre arrangementer serverer vi mat laget av råvarer fra skogen. Godt, solid og hjemmelaget, med spennende smaksopplevelser.

I Finnskogen kan du og dine kolleger gå fotturer i spennende terreng, sykle på fine skogsstier, padle i elver og innsjøer, lære å lage mat på bål, se etter skogens ville dyr og mye mer. Vi samarbeider med andre aktivitetsleverandører i Finnskogen og kan garantere deg et flott opphold «langt uti granskauen». 

Dette sier andre

Rull til toppen