Firmaarrangement i Finnskogen - Finnskogen Adventures

Gruppeturer og firmaarrangement

Finnskogen ligger midt i smørøyet: 2 timers kjøretur fra Oslo, 1 1/2 time fra Gardermoen. I Finnskogen kan du og dine kolleger oppleve spennende aktiviteter i naturen.

Finnskogen: hvor din neste firmatur finner sted

Finnskogen, fra Trysil i nord til Morokulien i sør. Et eldorado for deg dsom ønsker teambuilding og firmaevents i villmarken.
Aktiviteter, overnatting, matservering og underholdning skreddersys til ditt ønske.

Overnatting i telt, koie eller en staselig herregård? Lokalmat fra skogen? Historier rundt leirbål med smaksprøver fra det lokale bryggeriet?

Teambuildingsaktiviteter. Friluftsaktivteter som padling, sykling eller elgsafari? Hva med et kurs i bålmat? Fange din egen mat i Finnskogens mange sjøer og elver?

Mulighetene er mange. Ta kontakt.

Send oss en

I Finnskogen finner du alt du ønsker deg:

I Finnskogen kan du og dine kolleger gå fotturer i spennende terreng, sykle på fine skogsstier, padle i elver og innsjøer, lære å lage mat på bål, se etter skogens ville dyr og mye mer. Vi samarbeider med andre aktivitetsleverandører i Finnskogen og kan garantere deg et flott opphold «langt uti granskauen». 

Sov godt i Finnskogen

3 tentsile tretelt koblet sammen til en teltklynge

Teltovernatting, overnatting i en gammel tømmerkoie eller i en myk seng på Gravberget gård. Valget er ditt.

Man skal spise godt på tur, og få ting gjør en å sulten som frisk luft og naturopplevelser. På våre arrangementer serverer vi mat laget av råvarer fra skogen. Godt, solid og hjemmelaget, med spennende smaksopplevelser.

Dette sier andre

Rull til toppen

Ta kontakt og vi tar kontakt for din drømmeferie