Firmaarrangement i Finnskogen - Finnskogen Adventures

Gruppeturer og firmaarrangement

Finnskogen ligger midt i smørøyet: 2 timers kjøretur fra Oslo, 1 1/2 time fra Gardermoen. I Finnskogen kan du og dine kolleger oppleve spennende aktiviteter i naturen.

I Finnskogen kan du og dine kolleger gå fotturer i spennende terreng, sykle på fine skogsstier, padle i elver og innsjøer, lære å lage mat på bål, se etter skogens ville dyr og mye mer. Vi samarbeider med andre aktivitetsleverandører i Finnskogen og kan garantere deg et flott opphold “langt uti granskauen”. 

3 kanoer på Kynna-vassdraget i Finnskogen

Turforslag:

Lunsj-til-lunsj-tur med passe utfordrende aktiviteter og sosialt lag!

Finnskogen har fantastisk natur med skog, elver, småtopper samt en magisk kultur. Vi kombinerer dette med overnatting i tre-telt, kanopadling, mat og drikkeopplevelser. Våre guider er tilgjengelige for dere hele tiden og tilrettelegger den uforglemmelig pakken tilpasset nettopp deg. Få på deg tur-klær og sko og bli med!

I Finnskogen finner du alt du ønsker deg:

Finnskogen: hvor din neste firmatur finner sted

Finnskogen, fra Trysil i nord til Morokulien i sør. Et eldorado for deg som ønsker teambuilding og firmaevents i villmarken. Aktiviteter, overnatting, matservering og underholdning skreddersys til ditt ønske.

Overnatting i telt, koie eller en staselig herregård? Lokalmat fra skogen? Historier rundt leirbål med smaksprøver fra det lokale bryggeriet?

Teambuildingsaktiviteter. Friluftsaktivteter som padling, sykling eller elgsafari? Hva med et kurs i bålmat? Fange din egen mat i Finnskogens mange sjøer og elver?

Mulighetene er mange. Ta kontakt.

Send oss en forespørsel

Turforslag:

Ta med kolleger eller kunder ut på eventyr i Finnskogen

Bli med til Finnskogen og opplev Kynna på nært hold. Overnatt i tretelt.  Opplev lokal-mat og -drikke fra Finnskogen.

To unge kvinner er klar til overnatting i tretelt

Dette sier andre

Finnskogen Adventures

Finnskogen Adventures ønsker å vise for alle hvor flott det er å være ute! Alle våre aktiviteter er ute i naturen – primært i Finnskogene eller i umiddelbar nærhet.

Abonner på nyhetsbrev

© Alle rettigheter. Finnskogen Adventures

Send forespørsel

Innhold

Camp Kynna

Fremdeles spørsmål? Ta kontakt.