Firmatur, teambuilding eller kick-off i Finnskogen - Finnskogen Adventures

Firmatur i Finnskogens villmark

Ta med kolleger til Finnskogen. Finnskogen ligger sentralt på Østlandet - kun to timer fra Oslo. Firmatur, teambuilding, kick-off eller sesongavslutning; vår villmarkstur i Finnskogen vil passe for din bedrift.
3 kanoer på Kynna-vassdraget i Finnskogen

I Finnskogen finner vi fantastisk natur med skog, elver, småtopper samt en magisk kultur og alt dette får du oppleve sammen med kollegene dine. Vi setter sammen aktiviteter og overnatting etter ditt ønske, og vi foreslår overnatting i tretelt, kanopadling, og lokal mat- og drikkeopplevelser tilberedt på bål. Våre guider er tilgjengelige for dere hele tiden og tilrettelegger en uforglemmelig jobbtur tilpasset nettopp deg og dine kolleger. Få på deg turklær og sko og bli med!

Dette inngår i firmatur i Finnskogen

Ved ankomst har vi tent bål og vi serverer rykende varm og velduftende bålkaffe. Mens dere spiser lunsj holdes et krasjkurs i padleteknikker og padleruta gjennomgås, før kanoene settes på vannet og padlingen starter. Padletid er 2-4 timer avhengig av ferdighetsnivå og hvor mye du har lyst å få med deg av naturen rundt deg. Ta deg gjerne tid til å nyte lukta av skogen og la deg fascinere av stillheten.

Turen ender ved leirplassen der svevetelt (tretelt) eller glampingtelt er satt opp til dere. Etter innflytting i teltene, lager vi sammen en treretters bålmiddag med lokale råvarer. Før middag får du maksopplevelser fra Bugarden . Etter maten er det tid for hygge rundt bålet.

Neste morgen varter vi opp med cowboyfrokost og gode historier fra Finnskogen, før dere får utdelt en rikholdig lunsjpakke og vender nesen tilbake til sivilisasjonen.

Egne liggeunderlag og soveposer må medbringes (men har du ikke selv kan du leie det hos oss, ta kontakt for pris).

Finnskogen: hvor din neste firmatur finner sted

Finnskogen, fra Trysil i nord til Morokulien i sør. Et eldorado for deg som ønsker teambuilding og firmaevents i villmarken. Aktiviteter, overnatting, matservering og underholdning skreddersys til ditt ønske.

Teambuildingsaktiviteter. Friluftsaktivteter som padling, sykling eller elgsafari? Hva med et kurs i bålmat? Fange din egen mat i Finnskogens mange sjøer og elver? Mulighetene er mange. Ta kontakt.

Se også disse aktivitene

No results found.

Finnskogen Adventures

Finnskogen Adventures ønsker å vise for alle hvor flott det er å være ute! Alle våre aktiviteter er ute i naturen – primært i Finnskogene eller i umiddelbar nærhet.

Abonner på nyhetsbrev

© Alle rettigheter. Finnskogen Adventures

Send forespørsel

Innhold

Camp Kynna

Fremdeles spørsmål? Ta kontakt.

Camp Kynna er et samarbeidsprosjekt mellom Finnskogen Adventures og Opplev Kynna. Under Camp Kynna får du oppleve Finnskogen og Kynnavassdraget på nært hold.

Oppmøte på Kynnbrua, Våler kommune, lørdag 26. september kl 12.00.

  • Padling i 2 etapper fra Kynnbrua til Kynndammen
  • Overnatting i svevetelt ved tilrettelagt leirplass
  • Alle måltider inkludert
  • Transport av mennesker og utstyr fra Kynndammen tilbake til Kynnbrua hvor bilene er parker

Pris: kun 750,- kr pr. pers

Opplev villmarkseventyret

Påmelding Camp Kynna

26-27. september 2020

Kun 750 kr pr. pers.
Begrenset antall plasser.

Påmeldingsfrist: 12. september 2020

Betaling med faktura. Faktura må være betalt før ankomst.

Ta kontakt og vi tar kontakt for din drømmeferie