Om oss - Finnskogen Adventures

Om oss

Forestill deg en tidlig høstmorgen et sted dypt inni Finnskogen. Du kryper ut av teltet og kjenner morgenkulden kile deg på nesen. Sola er på vei over horisonten. Du ser dugg på spindelvevet i trærne. Det er rim på bakken og isen har lagt seg tynt på småkulpene. Det stigende sollyset spiller i fargene fra høsten. Se for deg at du fyrer opp bålet og gjør alt klart for kaffe i en brunnfrossen kaffekjele. Lukten av bålet. Flammene. Fuglene som våkner og lyset fra sola. Du strekker deg litt og kjenner på roen dette gir deg. Gleden over å leve, oppleve dette og være en del av noe større.​

Stian Ringstad

Høres dette ut som noe for deg og dine venner eller familie? Da kan du bli med oss på tur. Vi ønsker å vise for alle hvor flott det er å være ute! Alle våre aktiviteter er ute i naturen – primært i Finnskogene eller umiddelbart i nærheten.

Hos oss kan du også oppleve andre typer utendørsaktiviteter gjennom samarbeid som vi har med andre aktivitetslevandører. Disse er de beste på sitt fagfelt og vi lover deg en minnerik opplevelse ute.

Småbruket i skogen på Hernes passer fint som base for aktivitetene våre, men ønsker du å ha aktiviteter andre steder er det også mulig.

Slik finner du oss

Vi holder til i nydelige Hernes i Elverum kommune. I Hernes har vi utsikt til de 7 blåner og en bålplass i hagen som er godt egnet til brødbakekurs eller en god historie med noget attåt.

Rull til toppen

Ta kontakt og vi tar kontakt for din drømmeferie