Om oss - Finnskogen Adventures

Om oss

Forestill deg en tidlig høstmorgen et sted dypt inni Finnskogen. Du kryper ut av teltet og kjenner morgenkulden kile deg på nesen. Sola er på vei over horisonten. Du ser dugg på spindelvevet i trærne. Det er rim på bakken og isen har lagt seg tynt på småkulpene. Det stigende sollyset spiller i fargene fra høsten.

Se for deg at du fyrer opp bålet og gjør alt klart for kaffe i en brunnfrossen kaffekjele. Lukten av bålet. Flammene. Fuglene som våkner og lyset fra sola. Du strekker deg litt og kjenner på roen dette gir deg. Gleden over å leve, oppleve dette og være en del av noe større.​

Forestill deg en tidlig høstmorgen et sted dypt inni Finnskogen. Du kryper ut av teltet og kjenner morgenkulden kile deg på nesen. Sola er på vei over horisonten. Du ser dugg på spindelvevet i trærne. Det er rim på bakken og isen har lagt seg tynt på småkulpene. Det stigende sollyset spiller i fargene fra høsten. Se for deg at du fyrer opp bålet og gjør alt klart for kaffe i en brunnfrossen kaffekjele. Lukten av bålet. Flammene. Fuglene som våkner og lyset fra sola. Du strekker deg litt og kjenner på roen dette gir deg. Gleden over å leve, oppleve dette og være en del av noe større.​

Stian Ringstad

Høres dette ut som noe for deg og dine venner eller familie? Da kan du bli med oss på tur. Vi ønsker å vise for alle hvor flott det er å være ute! Alle våre aktiviteter er ute i naturen – primært i Finnskogene eller umiddelbart i nærheten.

Hos oss kan du også oppleve andre typer utendørsaktiviteter gjennom samarbeid som vi har med andre aktivitetslevandører. Disse er de beste på sitt fagfelt og vi lover deg en minnerik opplevelse ute.

Småbruket i skogen på Hernes passer fint som base for aktivitetene våre, men ønsker du å ha aktiviteter andre steder er det også mulig.

Møt teamet vårt

Tom Jensen, guide i Finnskogen Adventures

Tom, guide

Jeg elsker å være ute i skogen, både sammen med gjester og alene sammen med hunden min. Jeg har vært mye på tur i Finnskogen og er godt kjent i området. Jeg har mange historier å fortelle - både fra gamledager og nyere tid.

Ole Johnny Grongan

Ole J, guide

Jeg har hatt mange turer i Finnskogen og vet hvor elgen pleier å beite. Derfor er det stor sannsynlighet for at vi ser elg når vi er ute, men vi har selvfølgelig ingen garanti.

Stian, guide

Min drøm er å vise alle hvor flott det er å være ute og særlig i Finnskogen. Området er lite kjent blant reisende, men det ønsker jeg å endre på.

Slik finner du oss

Vi holder til i nydelige Hernes i Elverum kommune. I Hernes har vi utsikt til de 7 blåner og en bålplass i hagen som er godt egnet til brødbakekurs eller en god historie med noget attåt.

Finnskogen Adventures

Finnskogen Adventures ønsker å vise for alle hvor flott det er å være ute! Alle våre aktiviteter er ute i naturen – primært i Finnskogene eller i umiddelbar nærhet.

Abonner på nyhetsbrev

© Alle rettigheter. Finnskogen Adventures

Send forespørsel

Innhold

Camp Kynna

Fremdeles spørsmål? Ta kontakt.

Camp Kynna er et samarbeidsprosjekt mellom Finnskogen Adventures og Opplev Kynna. Under Camp Kynna får du oppleve Finnskogen og Kynnavassdraget på nært hold.

Oppmøte på Kynnbrua, Våler kommune, lørdag 26. september kl 12.00.

  • Padling i 2 etapper fra Kynnbrua til Kynndammen
  • Overnatting i svevetelt ved tilrettelagt leirplass
  • Alle måltider inkludert
  • Transport av mennesker og utstyr fra Kynndammen tilbake til Kynnbrua hvor bilene er parker

Pris: kun 750,- kr pr. pers

Opplev villmarkseventyret

Påmelding Camp Kynna

26-27. september 2020

Kun 750 kr pr. pers.
Begrenset antall plasser.

Påmeldingsfrist: 12. september 2020

Betaling med faktura. Faktura må være betalt før ankomst.

Ta kontakt og vi tar kontakt for din drømmeferie