Personvernerklæring - Finnskogen Adventures

Personvernerklæring

Personvernerklæring

For at du skal få best mulig opplevelse når du besøker Finnskogen Adventures på nett samler vi inn noen opplysninger om deg.

Du kan selvsagt også kontakte oss, dersom du har spørsmål om vår behandling av dine opplysninger. Vi er opptatt trygghet og gjennomsiktighet på dette området, og vi tar dine henvendelser seriøst! 

Hvem vi er

Finnskogen Adventures tilbyr guidede turer for små og store grupper i Finnskogen. Vår nettside er https://finnskogenadventures.com

Behandlingsansvarlig

  • Virksomhetsnavn: Ringstad Services AS
  • Kontaktadresse:Hernesvegen 608, 2410 Hernes
  • E-post:firmapost@ringstad-services.no
  • :915 644 678

 

Hvorfor behandler vi personopplysninger?

Personopplysninger samles inn og behandles for at du skal kunne få tilgang til tjenester hos oss. Personopplysninger samles også inn for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse når du besøker våre nettsider.

Når behandler vi personopplysninger?

Personopplysninger behandles på mange ulike steder på finnskogenadventures.com. Det er frivillig å oppgi personopplysninger. Hvis du velger å ikke oppgi de personopplysningene vi spør om kan det hende du ikke får tilgang til de tjenestene vi tilbyr eller du trenger hjelp til.

Du er nødt til å samtykke før du mottar nyhetsbrev, oppretter en kundeprofil eller tar kontakt med oss via kontaktskjemaet. Når du handler hos oss samtykker du automatisk, siden noen personopplysninger er nødvendige for å kunne gjennomføre et kjøp. I dette tilfellet er da behandlingsgrunnlaget avtaleinngåelse. 

Nyhetsbrev

  • Hvor:Nettsidens nyhetsbrev
  • Hva lagres:E-postadresse.
  • Bruksområde for personopplysninger:For å sende ut nyhetsbrev.
  • Lagringstid:På ubestemt tid. Til du melder deg av nyhetsbrevet eller ber om sletting.
  • Behandlingsgrunnlag:
  • Sikkerhet:Informasjonen lagres på sikret server. Kontakt oss for ytterligere informasjon om sikkerhet.
  • Databehandler (tredjepart):Mailchimp
  •  

Kontaktskjema/kundehenvendelser

  • Hvor:Kontaktskjema på nettsiden, interessent-skjema på våre aktiviteter
  • Hva lagres:Fornavn, etternavn, telefonnummer, e-post + henvendelse.
  • Bruksområde for personopplysninger:Informasjonen benyttes for å kunne svare deg på din henvendelse. Dersom du tidligere har sendt inn en henvendelse registrert på samme navn, telefonnummer eller e-postadresse vil vi kunne se henvendelseshistorikken din. Dette gjør vi for å kunne svare bedre på dine spørsmål, særlig dersom de er relatert til tidligere henvendelser eller kjøp.
  • Lagringstid:Informasjonen tilknyttet din henvendelsene lagres så lenge det er nødvendig for å kunne besvare dine henvendelser.
  • Behandlingsgrunnlag:
  • Sikkerhet:Informasjonen lagres på sikret server. Kontakt oss for ytterligere informasjon om sikkerhet.
  • Databehandler (tredjepart):Uniweb som leverandør av epost-tjenester

 

 

Cookies

Denne nettsiden bruker cookies, eller informasjonskapsler på norsk, for å gi deg en bedre brukeropplevelse i alle kanaler. Bruk av cookies er basert på samtykke gjennom cookies-innstillinger i din nettleser, samt din fortsatte bruk av våre sider. Dersom du ønsker å deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din, kan du gjøre dette i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Du kan når som helst avvise lagring av informasjonskapslene, men merk at dette kan påvirke funksjonaliteten og brukeropplevelsen. Du kan også stille inn nettleseren slik at du blir varslet når nettstedet forsøker å legge en informasjonskapsel. Gjennom nettleseren kan du også slette informasjonskapsler som allerede er lagret på maskinen. Nettvett.no sin artikkel om slik bør du administrerer informasjonskapsler inneholder gode tips om emnet.

Cookies – og hvordan de gjør tjenestene våre bedre for deg

Nettsidene våre benytter cookies (informasjonskapsler), slik omtrent alle nettsider gjør, for å kunne gi deg en så god brukeropplevelse som mulig. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen eller mobilen din når du besøker nettsteder. Nedenfor benytter vi ordene ‘cookies’ og ‘informasjonskapsler’ om hverandre, men vi snakker da om én og samme sak. 

Våre informasjonskapsler hjelper til med å:

  • Sørge for at nettsidene fungerer slik de skal
  • Holde deg innlogget neste gang du besøker sidene hvis du har en brukerkonto hos oss
  • Huske innstillingene dine fra besøk til besøk
  • Forbedre hastighet og sikkerhet på nettsidene
  • La deg dele sider og innhold du ønsker på sosiale nettverk, som f.eks. Facebook
  • La oss kontinuerlig forbedre nettsidene
  • Gjøre markedsføringen vår mer effektiv slik at vi tilby tjenestene våre på den måten vi gjør, til de prisene vi gjør

Vi benytter ikke informasjonskapsler til:

  • å samle inn personopplysninger – verken med eller uten ditt informerte og eksplisitte samtykke
  • å samle inn sensitive personopplysninger – verken med eller uten ditt informerte og eksplisitte samtykke
  • å sende personopplysninger til tredjepart

Hvordan vi innhenter samtykke til bruk av informasjonskapsler

Dersom innstillingene i nettleseren din er innstilt på å akseptere informasjonskapsler, i tillegg til din fortsatte bruk av våre nettsider, tror vi at du synes det er greit at vi benytter informasjonskapsler. Du finner en bruksanvisning om hvordan du sletter eller deaktiverer bruk av informasjonskapslene på nettvett.no. Dersom informasjonskapsler deaktiveres kan nettsidene våre slutte å fungere slik du forventer.

Mer om våre informasjonskapsler

Våre egne informasjonskapsler

Vi benytter egne informasjonskapsler for å sørge for at nettsiden vår fungerer, ved å:

  • Kunne avgjøre om du er pålogget eller ikke
  • Huske søk du gjorde på vår side
  • Huske om du har samtykket til eller avslått diverse vilkår
  • La deg legge igjen kommentarer og innlegg på vår blogg

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Tredjepartsfunksjoner

Nettsidene våre, som de fleste andre nettsider, benytter noen funksjoner og elementer fra tredjeparter. Et typisk eksempel er Facebooks ‘liker-knapp’. Denne typen funksjonalitet benytter gjerne informasjonskapsler. Nedenfor finner du en liste over disse tredjepartstjenestene. Du kan deaktivere informasjonskapsler fra tredjepart i innstillingene i din nettleser, men merk at dette kan føre til at noen av disse tjenestene vil slutte å fungere slik de skal.

Informasjonskapsler fra sosiale medier

For at du skal kunne ‘like’ og dele vårt innhold på Facebook, Twitter, Linkedin og Google+, har vi lagt inn ‘liker-knapper’ på våre sider. Disse sosiale mediene benytter informasjonskapsler på våre sider:

Personvernkonsekvensene ved bruk av disse informasjonskapslene vil variere fra et nettsamfunn til et annet, avhengig av hvilke personverninnstillinger du har satt opp på din bruker i det enkelte nettsamfunn.

Informasjonskapsler for forbedring og sikring av nettsted

Vi tester regelmessig nytt design og ny funksjonalitet på våre nettsider. Vi gjør dette ved å vise litt ulike utgaver av nettstedet vårt til ulike besøkende, samtidig som vi følger med på hvordan de besøkende responderer på de ulike utgavene av våre nettsider. Vi benytter også tjenester for å sikre nettsidene våre mot angrep, og samtidig sørge for at sidene er operative i alle tilfeller. Formålet med dette er å kunne tilby våre besøkende de beste nettsidene vi klarer, og da må vi vite hva dere liker og ikke liker, samtidig som sikkerheten ivaretas. Dataen som samles inn på denne måten er anonym. Vi benytter følgende tjeneste for å kunne teste hva som fungerer og ikke:

Informasjonskapsler for levering av nettsidefunksjonalitet

Vi benytter informasjonskapsler fra tredjepart for å kunne tilby deg enkelte funksjoner på våre nettsider som ikke ville fungert uten disse informasjonskapslene. Som nevnt ovenfor benyttes følgende informasjonskapsler for levering av funksjonalitet:

Informasjonskapsler for måling av anonym besøksstatistikk

Vi benytter informasjonskapsler for å sammenstille statistikk over besøkstall, hva slags teknologi de besøkende benytter (f.eks. Mac eller Windows, for å avdekke om tjenestene våre ikke fungerer på noen typer enheter), hvor lang tid de besøkende bruker på våre sider, hvilke sider de titter på, osv. Dette hjelper oss med å kontinuerlig forbedre nettsidene våre. Disse “analyseverktøyene” forteller oss også, ved hjelp av anonyme data, hvordan de besøkende finner nettsidene våre (f.eks. via en søkemotor) og hvorvidt de har vært her tidligere. Dette bidrar til at vi kan bruke penger på utvikling av tjenestene våre på de områdene hvor det faktisk trengs. Vi benytter:

Vi samler ikke inn IP-adresser i Google Analytics eller Hotjar. I skjermopptaksverktøyet som finnes i Hotjar blir alle inntastede personopplysninger anonymisert av Hotjar før skjermopptak overføres til oss.

Annonse-cookies

Du har kanskje sett at du får opp annonser på ulike nettsteder for varer eller nettsider du har tittet på tidligere? Dette er fordi annonsører, slik som oss, betaler for disse annonsene. Teknologien bak denne funksjonaliteten er ‘annonse-cookies’. Når du besøker nettsiden vår hender det at vi plasserer en annonse-cookie i nettleseren din, og denne brukes for å kunne vise annonser for våre tjenester på andre sider du besøker, dersom nettstedet viser annonser. Men, du kan ta det helt med ro: Vi har hverken lov eller mulighet til (det er ikke praktisk mulig) å kontakte deg direkte via informasjonen disse informasjonskapslene samler inn, da hele prosessen er anonymisert. Du kan lære hvordan du deaktiverer annonse-cookies i nettleseren din nedenfor, men vi håper du ønsker å fortsette å tillate disse, da annonser er noe av det som hjelper oss i {firmanavn} med å kunne tilby våre tjenester på best og billigst mulig måte. Informasjonskapsler for annonseformål er også noe av det som hjelper til med å holde mye på internett åpent og gratis. Det er også greit å nevne at selv om du deaktiverer denne typen informasjonskapsler så vil du fortsatt se annonser – de vil bare være mindre tilpasset deg og dine interesser. For annonseformål benytter vi informasjonskapsler fra følgende leverandørerak

Hvordan skru av informasjonskapsler

Du kan vanligvis skru av informasjonskapsler ved å endre på innstillingene i nettleseren din, eller ved å installere en add-on i nettleseren din. Men, ved å gjøre dette kan mye nyttig funksjonalitet på nettsider slutte å fungere, da de fleste nettsider er helt avhengig av informasjonskapsler for å kunne tilby sine tjenester på en god måte. Dette inkluderer våre nettsider. Vi håper du ønsker å tillate cookies fra våre sider. Men, om du ikke ønsker det, er det selvsagt helt greit også. Ingen sure miner!

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Endring av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter gitt i personopplysningensloven. Dette gjøres ved å klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontakt

Har du spørsmål angående denne personvernerklæringen eller ønsker å få dine personopplysninger utlevert kan du ta kontakt med oss på epost firmapost@ringstad-services.no.

Finnskogen Adventures

Finnskogen Adventures ønsker å vise for alle hvor flott det er å være ute! Alle våre aktiviteter er ute i naturen – primært i Finnskogene eller i umiddelbar nærhet.

Abonner på nyhetsbrev

© Alle rettigheter. Finnskogen Adventures

Rull til toppen

Send forespørsel

Innhold

Camp Kynna

Fremdeles spørsmål? Ta kontakt.

Camp Kynna er et samarbeidsprosjekt mellom Finnskogen Adventures og Opplev Kynna. Under Camp Kynna får du oppleve Finnskogen og Kynnavassdraget på nært hold.

Oppmøte på Kynnbrua, Våler kommune, lørdag 26. september kl 12.00.

  • Padling i 2 etapper fra Kynnbrua til Kynndammen
  • Overnatting i svevetelt ved tilrettelagt leirplass
  • Alle måltider inkludert
  • Transport av mennesker og utstyr fra Kynndammen tilbake til Kynnbrua hvor bilene er parker

Pris: kun 750,- kr pr. pers

Opplev villmarkseventyret

Påmelding Camp Kynna

26-27. september 2020

Kun 750 kr pr. pers.
Begrenset antall plasser.

Påmeldingsfrist: 12. september 2020

Betaling med faktura. Faktura må være betalt før ankomst.

Ta kontakt og vi tar kontakt for din drømmeferie