Topigs Norsvin Nordic teambuilding-utflukt i Finnskogen | Finnskogen Adventures

Topigs Norsvin Nordic teambuilding-utflukt i Finnskogen

Velkommen til Topigs Norsvin Nordic teambuilding-utflukt i Finnskogen! Vi har lyst til å vise det fantastiske området og kulturen til dere. Målet er et døgn med sosialt lag og passe utfordrende aktiviteter. Vårt forslag inneholder bålhygge, tretelt, kanopadling og matopplevelser fra Finnskogen. Våre guider er i nærheten og tilrettelegger for dere under hele oppholdet.
  • Kunde: Topigs Norsvin Nordic
  • Dato: 04.08.20-05.08.20
  • Aktiviteter: Padletur, bålmat, tretreltovernatting og lokale drikkevarer/matvarer
  • Pris: 3.500,- NOK eks mva pr pers

Vi ønsker å ta i mot dere ved Silkesjøen der vi serverer skikkelig bålkaffe, går gjennom padleteknikker og padleruta. Deretter padler dere nedover vakre Kynna. Turen tar 2-4 timer avhengig av ferdighetsnivå.

Turen ender ved leirplassen der tretelt er satt opp til dere. Etter innflytting i teltene, deltar dere i lagingen av en treretters bålmiddag som våre guider tilbereder sammen med dere. Etter at maten er fortært fortsetter dere kvelden ved bålet.

Neste morgen varter vi opp med cowboy-frokost og gode historier fra Finnskogen før dere drar videre mot solnedgangen.

Om aktivitetene: 

Padletur: Padleturen går fra Silkesjøen, nord i Kynnavassdraget til Holsjøen/Sævsjøen  Mens man er samlet rundt bålet forteller guidene om Finnskogen og Kynnavassdraget og dere får en innføring i trygg kanopadling.

Se video her: Padling i Kynna

Og her: Kynna

Middag: Middagen er basert på lokale råvarer. Denne vil dere lage sammen med guidene våre.

Overnatting: Overnatting skjer i to-eller tre-manns tretelt. Egne liggeunderlag og soveposer må medbringes (Leie: Sovepose/Lakenpose/Liggeunderlag: 550,- NOK, eks mva pr sett).

Rull til toppen