Ulvenatt i Finnskogen - Finnskogen Adventures

Ulvenatt i Finnskogen

Finnskogen er ett av de få stedene i Norge man kan høre ulven ule. Sov ute med oss og opplev en unik og magisk fullmånenatt i Finnskogen!
Glamping med Finnskogen Adventures

Få dyr er mer myteomspunnet enn ulven. Å sitte sammen ved et sprakende bål i kveldinga, se på flammene som leker og høre et kor av ulver stemme i, er en unik og magisk opplevelse som bare må oppleves. 

På dette vintereventyret tar vi deg med til Finnskogen, kjerneområdet for de fire store rovdyrene i Norge. Vi har lagt basen vår midt i et ulverevir, og ønsket å formidle kunnskap og myter om rovdyr. I tillegg vil vi fortelle om områdets spesielle Skogfinnekultur og forsvarshistorie fra området.  

Vår base ligger i villmarka, ved ei myr i skogen der nattehimmelen er så svart at du kan se melkevegen- til og med nordlyset når det beveger seg så langt sør. Vi møter dere på avtalt sted og vandrer inn dit bålet er tent. Dere innkvarteres i 5pp glampingtelt som er varmet opp med vedovner. Ved bålet serverer vi dere varmt å drikke og går gjennom hva de neste timene vil bringe. Vi tar dere deretter med på en guidet trugetur i området rundt leirplassen, og har vi litt flaks vil vi finne spor etter ulven, eller andre dyr.  

Mot kvelden serverer vi et kveldsmåltid som bygger lokale råvarer, og dere får oppleve den magiske stemningen sittende ved et stokkbål mens månen lyser opp den snøkledte skogen. Kanskje hører vi ulven ule på trygg avstand. Ved bålet vil vi også fortelle om elg, bjørn, gaupe, jerv og de rovfugler som hekker i området. Dere velger selv om dere ønsker å være våkne gjennom natta eller om vi skal vekke dere hvis ulven begynner med sitt kor.  

På morgenkvisten sørger villmarksverten for at det er god fyr i teltovnen. Vi serverer dere varm frokost før vi følger dere ut av området. 

Ved behov kan det avtales henting i Elverum. 

Tilgjengelige tidspunkt for denne sesongen

Fra januar til april. Ulvenatt i Finnskogen gjennomføres på datoer kalenderen viser fullmåne.

For større grupper eller aktiviteter på  andre dager, ta kontakt.

Se også disse aktivitene

No results found.

Finnskogen Adventures

Finnskogen Adventures ønsker å vise for alle hvor flott det er å være ute! Alle våre aktiviteter er ute i naturen – primært i Finnskogene eller i umiddelbar nærhet.

Abonner på nyhetsbrev

© Alle rettigheter. Finnskogen Adventures

Send forespørsel

Innhold

Camp Kynna

Fremdeles spørsmål? Ta kontakt.

Camp Kynna er et samarbeidsprosjekt mellom Finnskogen Adventures og Opplev Kynna. Under Camp Kynna får du oppleve Finnskogen og Kynnavassdraget på nært hold.

Oppmøte på Kynnbrua, Våler kommune, lørdag 26. september kl 12.00.

  • Padling i 2 etapper fra Kynnbrua til Kynndammen
  • Overnatting i svevetelt ved tilrettelagt leirplass
  • Alle måltider inkludert
  • Transport av mennesker og utstyr fra Kynndammen tilbake til Kynnbrua hvor bilene er parker

Pris: kun 750,- kr pr. pers

Opplev villmarkseventyret

Påmelding Camp Kynna

26-27. september 2020

Kun 750 kr pr. pers.
Begrenset antall plasser.

Påmeldingsfrist: 12. september 2020

Betaling med faktura. Faktura må være betalt før ankomst.

Ta kontakt og vi tar kontakt for din drømmeferie