Utdrikningslag i Finnskogen | Finnskogen Adventures

Utdrikningslag i Finnskogen

Velkommen til utdrikningslag på Finnskogen! Vi har lyst til å vise det fantastiske området og kulturen som brudgommen er oppvokst i og med. Målet er et døgn med sosialt lag og passe utfordrende aktiviteter. Vårt forslag inneholder bålhygge, tretelt, kanopadling og matopplevelser fra Finnskogen. Våre guider er i nærheten og tilrettelegger for dere hele oppholdet. 

For: Utdrikningslaget i Finnskogen
Dato: Juni-juli 2020
Aktivitet: Padletur, bålmat, tretrelt overnatting og lokale drikkevarer/matvarer
Pris: 3.198,- ink mva pr pers
Buss: 2.400,- ink mva hver vei, tur/retur CirkleK Hernes

Vi ønsker å ta i mot dere ved Silkesjøen der vi serverer en enkel lunsj basert på lokale råvarer. Deretter padler dere nedover vakre Kynna. Turen tar 2-4 timer avhengig av ferdighetsnivå.

Turen ender ved leirplassen der tretelt er satt opp til dere. Her vil Ole Albert fra Bugarden introdusere dere for lokalprodusert cider, øl og vin. Når smakingen er over deltar dere i lagingen av en treretters bålmiddag som våre guider tilbereder sammen med dere. Etter at maten er fortært fortsetter dere kvelden ved bålet.

Neste morgen varter vi opp med cowboy-frokost og gode historier fra Finnskogen før dere drar videre mot solnedgangen. 

Om aktivitetene: 

Lunsj: Spekemat og bålkaffe

Padletur: Padleturen går fra Silkesjøen, nord i Kynnavassdraget til Holsjøen/Sævsjøen  Mens man er samlet rundt bålet forteller guidene om Finnskogen og Kynnavassdraget og dere får en innføring i trygg kanopadling.

Smaksopplevelser: Bugarden har siste året vunnet flere utmerkelser fra «Hanen*»  for sine cidere, øl og viner produsert av lokale råvarer fra Finnskogen. Ole Albert vi server smaksprøver fra sine produkter og fortelle om historien bak og produksjonen av disse unike drikkevarene. 

Middag: Middagen er basert på lokale råvarer. Denne vil dere lage sammen med guidene våre. 

Overnatting: Overnatting skjer i to-manns tretelt. Egne liggeunderlag og soveposer må medbringes (kan evt leies av oss). 

*Hanen er en bransjergansisasjon for bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske i Norge

Rull til toppen