Villmarkstur i Finnskogen - Finnskogen Adventures

To dager med passe utfordrende aktiviteter og sosialt lag!

Finnskogen har fantastisk natur med skog, elver, småtopper samt en magisk kultur. Vi kombinerer dette med overnatting i tretelt, kanopadling, mat og drikkeopplevelser. Våre guider er tilgjengelige for dere hele tiden og tilrettelegger den uforglemmelig pakken tilpasset nettopp deg. Få på deg turklær og sko og bli med!

Ved ankomst er et knitrende bål tent og vi serverer rykende varm og velduftende bålkaffe. Mens dere spiser lunsj, går vi gjennom padleteknikker og padleruta, før kanoene settes på vannet og padlingen starter. Padletid er 2-4 timer avhengig av ferdighetsnivå og hvor mye du har lyst å få med deg av naturen rundt deg.

Ta deg gjerne tid til å flyte gjennom den smale elva, nyte lukta av skogen og vegetasjonen rundt deg. La deg fascinere av stillheten, vannymfer, fugler og dyr.

Turen ender ved leirplassen der tretelt er satt opp til dere – to- eller tre-mannstelt. Etter innflytting i teltene, lager vi sammen en treretters bålmiddag med lokale råvarer. Før middag får du servert akevittens historie og smak, fra Norges eldste brenneri, Atlungstad Brenneri . I sekken har vi med oss passende akevitt som knytter historie, kunnskap og hygge sammen med maten og kulturen. Etter maten er det tid for hygge rundt bålet.

Neste morgen varter vi opp med cowboyfrokost og gode historier fra Finnskogen, før dere får utdelt en rikholdig lunsjpakke og vender nesen tilbake til sivilisasjonen.

Egne liggeunderlag og soveposer må medbringes (men har du ikke selv kan du leie det hos oss, ta kontakt for pris).

 

Se også disse aktivitene

No results found.

Om Atlungstad Brenneri

Atlungstad Brenneri er Norges eldste brenneri i drift med produksjon av potetsprit hver høst. Hos oss er det muligheter for omvisninger hele året, vi har lokaler til selskaper, møte/kurs og konferanse. Atlungstad Brenneri ble startet i 1855 som et andelslag av bønder i Stange. Det ligger vakkert til ved Mjøsstranda, i sykkelavstand fra Hamar. Her har det blitt produsert akevitt, punsj og annet brennevin.

Finnskogen Adventures

Finnskogen Adventures ønsker å vise for alle hvor flott det er å være ute! Alle våre aktiviteter er ute i naturen – primært i Finnskogene eller i umiddelbar nærhet.

Abonner på nyhetsbrev

© Alle rettigheter. Finnskogen Adventures

Send forespørsel

Innhold

Camp Kynna

Fremdeles spørsmål? Ta kontakt.

Camp Kynna er et samarbeidsprosjekt mellom Finnskogen Adventures og Opplev Kynna. Under Camp Kynna får du oppleve Finnskogen og Kynnavassdraget på nært hold.

Oppmøte på Kynnbrua, Våler kommune, lørdag 26. september kl 12.00.

  • Padling i 2 etapper fra Kynnbrua til Kynndammen
  • Overnatting i svevetelt ved tilrettelagt leirplass
  • Alle måltider inkludert
  • Transport av mennesker og utstyr fra Kynndammen tilbake til Kynnbrua hvor bilene er parker

Pris: kun 750,- kr pr. pers

Opplev villmarkseventyret

Påmelding Camp Kynna

26-27. september 2020

Kun 750 kr pr. pers.
Begrenset antall plasser.

Påmeldingsfrist: 12. september 2020

Betaling med faktura. Faktura må være betalt før ankomst.

Ta kontakt og vi tar kontakt for din drømmeferie